Firma Tatko Opremović bavi se uvozom i prodajom tattoo opreme više od 15 godina.

Snabdevamo profesionalne tattoo majstore opremom za tetoviranje najboljeg kvaliteta.

U ponudi imamo širok spektar boja za tetoviranje, kertridz igle, tradicionalne igle, mašinice za tetoviranje i sve prateće proizvode potrebne za rad.

Takodje u ponudi imamo kompletan nameštaj za vaš studio.


Posvećeni smo pružanju najkvalitetnije opreme za tetoviranje za profesionalne tattoo umetnike širom zemlje.

Poznati smo po tome što se fokusiramo na razvoj i osnaživanje tattoo zajednice i ispunjavanje njenih potreba.

Tokom proteklih godina slušali smo i povezali se sa našim klijentima i bili njihova podrška na raznim konvencijama, seminarima i humanitarnim dogadjajima.

Rezultat je evolucija našeg biznisa i neprocenjivo iskustvo u prepoznavanju i odabiru najkvalitetnijih proizvoda iz sfere opreme za tetoviranje i pružanje mogućnosti lokalnim tattoo majstorima da rade sa opremom svestkog ranga. Blisko sarađujemo sa umetnicima kako bismo doprineli razvoju domaće tattoo industrije i ponudili proizvode koji nedostaju sve većoj domaćoj tattoo zajednici. 

Eksluzivni smo distributeri za Ai tenitas machine, Emalla cartriges, Edge pro cartriges, Elite cartriges, Ava tattoo supply, Kuro Sumi Ink, Eternal Ink  za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Oficionalni smo distributeri za Intenze color, World Famous Ink, Dynamic color, FK Irons i druge brendove.


Pratimo svetska dešavanja i razvoj proizvoda koji se u ovoj industriji koriste, kako bi smo kupcima na našem tržištu ponudili najkvalitetnije, tehnološki najsavremenije i najinovativnije proizvode tattoo opreme uz pomoć kojih ćete svoje umeće podići na još viši nivo.

Naši zadovoljni kupci su najbolja potvrda našeg kvaliteta.

Posetite shop i uverite se da su u našoj ponudi proizvodi poznatih brendova koji ulivaju poverenje.