Za uspešan tattoo biznis svakako su od najvećeg značaja umeće, talenat i iskustvo, ali je i tattoo oprema vrlo važan faktor. Uz pravu opremu nastaju prava remek-dela.

Kako naći tattoo opremu

Na domaćem tržištu vrlo često se javlja problem nemogućnosti kupovine opreme za tattoo majstore jer se mnogi proizvodi ne uvoze. Mi smo taj problem prepoznali i trudimo se da ponudimo najveći mogući asortiman tattoo opreme kako bismo izašli u susret svim potrebama lokalnih tattoo majstora.

Šta od tattoo opreme imamo u ponudi

U ponudi imamo širok spektar boja za tetovoranje, kertridz igle, igle za tetoviranje, mašine za tetoviranje, kao i pen mašine za tetoviranje. Sva tattoo oprema predstavlja proizvode renomiranih proizvodjača poznatih po svom kvalitetu i postojanosti.

Pouzdana kupovina tattoo opreme

Već godinama se specijalizujemo u svetu tattoo opreme, pratimo svetska dešavanja i razvoj proizvoda koji se u ovoj industriji koriste kako bismo kupcima na našem tržištu ponudili najkvalitetnije, tehnološki najsavremenije i najinovativnije proizvode tattoo opreme uz pomoć kojih će svoje umeće podići na još viši nivo. Naši zadovoljni kupci su najbolja potvrda našeg kvaliteta.

Tattoo oprema – Naša ponuda